Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN EKMEK GRAMAJI DENETİMİ

        CEM KAAN TOKA

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla gerçekleştirdiği fırın denetimlerinde ekmek gramajlarını kontrol etti.

        Belirli aralıklarla Bilecik'te faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul üreten iş yerlerinde denetim yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın denetimlerinde ekmeklerin gramajı başta olmak üzere; ekmek üretimi ve hijyen şartları gibi başlıklarda kontroller gerçekleştirdi. Halkın daha güvenli ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde çeşitli uyarılarda bulunan ekipler, birçok alanda olduğu gibi fırın denetimlerinin de belirli aralıklarla devam edeceğini bildirdi.

        İncelemelerde esnaf ve çalışanlara çeşitli konularda uyarılarda bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların, halk sağlığını tehdit eden durumlarla karşılaştıklarında 153 numaralı telefondan Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine ulaşabilecekleri kaydedildi.

        (CKT-KÇ)

        04.12.2015 15:50:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler