Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KURT MADEN EMEKÇİLERİYLE YEMEK YEDİ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü sebebiyle madencilerle bir araya gelip yemek yedi.

        Karapazar Mahallesi'nde bulunan Kalker Taşı Şantiyesi'nde çalışan madencilerle bir araya gelen Kurt, Türkiye'deki madencilik sektörünün çalışma koşullarının olumsuzluğu ve yaşam standartlarının sürekli düşüşüne değindi. Madenciliğin çağdaş koşullarda yapılmasını sağlayacak şartların derhal oluşturulması gerektiğini vurgulayan Kurt, denetimlerin sık sık yapılması, emekçilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

        Türkiye'de modern hale gelmiş madenciliğin kurgulanması gerektiğini kaydeden Başkan Kurt, yemek sonrası maden emekçileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (SK-KÇ)

        04.12.2015 15:52:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler