Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN'DA KÖY YOLLARI ULAŞIMA AÇILDI

        (GÖRÜNTÜLÜ-FOTOĞRAFLI)

        MEHMET ŞÜKRÜ YILDIRIM

        BATMAN (İHA) - Batman'da kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan köy yolları açıldı.

        Batman İl Özel İdaresi, kar yüzünden kapanan köy yollarının açılması için geniş kapsamlı çalışma başlattı. Bu çerçevede, Gercüş ve Hasankeyf ilçelerine bağlı köylerde toplam 450 kilometre ile Kozluk ilçesinde 120 kilometre yol açıldı. Bu 3 ilçede, Kozluk'taki Seyrantepe ve Alaca köyü dışında kapalı köy yolunun kalmadığı belirtildi. Sason ilçesinde ise Çakırpınar Han mezrası, Yolüstü, Yücebağ, Dağçatı, Bayramlar, Aykonak ,Koçkaya ve Kaşyayla köy yollarının kapalı olduğunu belirten İl Özel İdaresi yetkilileri, ekiplerin kapalı olan yolların açılması için yoğun bir çalışma sürdürdüklerini kaydetti.

        DOĞUM SANCISI ÇEKEN KADINLAR HASTANEYE KALDIRILDI

        Öte yandan, İl Özel İdaresi yetkilileri, Sason'un Keçiler köyü ile Gercüş'ün Kırkat köyünde ikamet eden 2 kadının doğum sancıları nedeniyle köylerinde mahsur kalmaları üzerine harekete geçildiğini ve kadınların karla mücadele ekipleri tarafından köylerden çıkarılarak, 112 ekiplerine teslim edildiğini de kaydetti.

        (MŞY-MP-Y)

        04.12.2015 15:56:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler