Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALINCA MAHALLESİ'NE YENİ YAŞAM YERİ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlar için yeni yaşam yerleri oluşturmaya devam ediyor.

        Gerek şehir merkezinde gerekse kırsal bölgelerde çalışmalarına her alanda devam eden Tepebaşı Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü eliyle de bu çalışma çerçevesini genişletiyor. Vatandaşlar için yeni ortak yaşam alanları açmaya özen gösteren Tepebaşı Belediyesi, Alınca Mahallesi'nde yeni bir park oluşturdu. Yapım çalışmaları tamamlanan bin 958 metrekarelik parkta çocuk oyun alanı, spor aletleri, banklar ve piknik masaları bulunuyor.

        Tepebaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, yeni park oluşturma, mevcut parkları revize etme çalışmalarına devam edileceğini bildirdi.

        (İHA-KÇ)

        04.12.2015 16:01:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler