Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ILGAZ BİTKİLERİ EXPO 2016 FUARINDA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

        ÇANKIRI (İHA) - EXPO 2016 Antalya Botanik sergisi kapsamında düzenlenen 'Anadolu ürünleri EXPO'da yarışmasında, Ilgaz Nizamettin Yaman Anadolu Lisesi İç Anadolu Bölgesinde birincisi olarak ilçe bitkilerini EXPO 2016 Fuarında Antalya'da tanıtacak.

        Projenin hazırlanmasında öncü Olan Şehit Nizamettin Yaman Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Sevcan Akyol, "Bu projeyi 3 kişilik bir ekiple yaklaşık 6 aylık bir süre içerisinde tamamlandı. Anadolu coğrafyasında yüzyıllardır yetişen yararlı bitkiler hakkında kırsal kesimde yaşayan eski kuşakların tecrübesi ve aktardıkları bilgiler yardımı ile proemizi tamaladık. Bu proje ile Ilgaz'da doğal ortamlarda yetişen bitkiler ve bu yörenin insanlarının katkılarıyla bu yarışmada İç Anadolu bölgesini en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

        (RD-BÖ)

        04.12.2015 16:06:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler