Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MÜDÜR BOZYEL'DEN OKUL ZİYARETİ

        ŞAHİN ŞAHİN

        MUŞ (İHA) - Muş'un Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, köy okullarını ziyaret ederek öğrencilere hediyeler dağıttı.

        Hasköy Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, Düzkışla İlkokulu, Aşağı Üçdam, Gökyazı ve Karakütük ortaokullarını ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. Köy okulları öğretmenleri ile bir araya gelen Bozyel, okul idareci ve öğretmenlerine YGS ve TEOG sınavları hakkında uyarılarda bulunarak bilgi aldı. Toplantıda okul bünyelerinde açılan YGS kurslarının önemi, öğrenci devamları ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Bozyel, YGS sınavında eğitim çıtasını yükseltme hedefleri için bazı öneri ve uyarılarda bulundu.

        YGS hazırlık soru bankası kitaplarını öğrencilere dağıtan Bozyel, Karakütük Ortaokulu'na geçerek öğretmenlerle toplantı yaptı. TEOG sınav sonuçlarını değerlendiren Bozyel, öğretmenlerin yapılacak çalışmalarda daha özverili olması gerektiğinin altını çizdi.

        (ŞŞ-MSA-Y)

        04.12.2015 16:08:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler