Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN'DA 4 MEVSİM BİRDEN YAŞANDI

        ERDİ DEMÜR

        SAMSUN (İHA) - Samsun'da bir günde kar, dolu ve yağmurun belirli zaman aralıklarında yağması, zaman zaman da güneşin yüzünü göstermesiyle 4 mevsim birden yaşandı.

        Soğuk havaların etkisini arttırması, kar yağışlarını da beraberinde getirdi. Samsun'da öğlen saatlerine kadar yüzünü gösteren güneş, daha sonra yerini yağmura bıraktı. Yağmurun durmasından belli bir zaman sonra kısa süreli dolu yağışı başladı. Dolu yağışından saçak altlarına sığınarak korunan vatandaşlar, bu sefer de kar yağışıyla karşı karşıya geldi. Kar nedeniyle Samsun'da bazı ilçelerde eğitime ara verilirken, bu sene şehir merkezine ise ilk kez kar yağdı. Olumsuz hava koşullarına tedbirsiz yakalanan bazı vatandaşlar, gündelik hayattaki işlerini yaparken zorluk yaşadı.

        Kar yağışının etkisini kaybetmesiyle birlikte güneş tekrar yüzünü gösterdi. Güneşle beraber Karadeniz üzerinde gökkuşağı ortaya çıktı. Doğu ve batı istikametinde beliren gökkuşağı doyumsuz bir manzara oluşturdu.

        (ED-SLH-Y)

        04.12.2015 16:16:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler