Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SEYİT KARAHALİL, DİDİM CHP İLÇE BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

        HÜSEYİN ÇALIŞKAN

        AYDIN (İHA) - Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfının Akbük Şubesi kurucu Başkanlığı ile 2014 yılı yerel seçimlerinde CHP'den meclis üyesi aday adayı olan Seyit Karahalil, CHP Didim İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

        İlçe binasında basın açıklaması yapan Seyit Karahalil 5 Aralık Cumartesi günü yapılacak CHP İlçe kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Adaylık açıklamasında ilk konuşan CHP Didim İlçe Başkanı ve İlçe Başkan adayı Gökmen Karataş "5 Aralık'ta ilçe kongremizi yapacağız. Parti içi demokrasinin güzel örneklerinden birini yaşamak amacıyla Seyit Karahalil ağabeyimizin adaylığını duyurmak için buradayız. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

        Ardından konuşan CHP Didim İlçe Başkan adayı Seyit Karahalil kendini tanıtırken daha önce görev yaptığı sivil toplum kuruluşları ve demokratik kitle örgütleri hakkında bilgiler verdi. Karataş İlçe başkanına ve yönetimine teşekkür ederken aday olan diğer ilçe başkanlarına da başarılar diledi. Karahalil "Amacımız CHP'nin bayrağını daha ileriye taşımak olacak. CHP büyük çoğunluk vardır ki onlar örgütün kendi haklarına koruyacağına inanmıştır. Onlar o örgüte üye olmaktan onur duyarlar. Onlar tüzük ve yönetmeliğe bakarlar. CHP gibi ülkeyi yönetmeyi talip olan bir partide görev üstlenmek yürek ister cesaret ister bilgi birikimi ister ve en önemlisi ahlak ister. Görevin sorumlulukları çok ağırdı. Bunu en iyi bilen kimdir; Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bunu şimdi en iyi bilen Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Birilerinin kulağına kaçırmak istiyorum O'nu oradan indirmekte yürek ister. CHP ideolojisinin yüreğinden taşıyan herkes bunu yaşamının en önemli noktasına koyar. Bu bozuk düzende sağlam çark olmak zorundasınız. Bizler ayrılığı gayrılığı bırakıp sağlam çarklar olmalıyız" dedi.

        (HÇ-MB-İK-Y)

        04.12.2015 16:20:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler