Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VİRANŞEHİR KAYMAKAMI DR HUZEYFE CİTER'DEN KIRSAL MAHALLE OKULLARINA ZİYARET

        ENVER ZENCİRCİ

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Kaymakamı Dr Huzeyfe Citer, ilçe kırsalındaki inceleme gezilerini sürdürüyor. Kaymakam Citer, kent merkezine 25 kilometre uzaklıktaki Eser İlkokulu'na giderek, öğrencilere oyuncak ve hediyeler dağıttı.

        Kaymakam Citer, ilçe merkezine 25 km uzaklıktaki Eser Mahallesi'nde bulunan ilkokulda incelemelerde bulundu. Citer, öğrencilere çeşitli oyuncak ve hediyeler dağıttı. Dağıtılan oyuncak ve hediyelerden memnun olan çocuklar, Kaymakam Citer'e teşekkür etti. Okul Müdürü Mehmet Ali Hançer ve okul öğretmenlerin sorunlarını da dinleyen Citer, çocukların eğitim devamlılığı ve ailelerinin imkanlar konusunda bilgi aldı. Okulun eski yapı olduğunu kaydeden Okul Müdürü Hancer, buna rağmen öğrencilere kaliteli bir eğitim hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti. Bazı ailelerin çocuklarını okula gönderme konusunda çok isteksiz oldukları belirten Hançer, okul öğretmeni ile birlikte aileleri ziyaret ederek ikna etmeye çalıştıklarını da ifade etti. Bunun üzerine ise Kaymakam Citer, okul yönetiminden özellikle okula gönderilmeyen çocukların eğitime kazandırılması hususunda hassas davranılması gerektiğini de sözlerine ekleyerek, okula devam etmeyen öğrencilerin aileleri ile görüştü. Ailelerin ve çocukların sorunlarını dinleyen Citer, çocukların eğitim görmesinin önemini anlatarak, çocukların okula gönderilmesini istedi.

        (EZ-SD-Y)

        04.12.2015 16:25:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler