Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÖZKAN, VALİ ÇAKACAK'I ZİYARET ETTİ

        MERSİN (İHA) - 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Mersin Milletvekili seçilen Hacı Özkan, Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ı ziyaret makamında etti.

        Sahil Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Şeref Defterini imzalamasının ardından konuşan Milletvekili Özkan, "Mersin her anlamda çok ciddi potansiyele sahiptir. Bu potansiyelin değerlendirilmesi ve ilimizin marka kent haline gelmesi çok önemlidir. Bu bağlamda Sayın Valimiz ilimiz için çok büyük gayretler sarf etmekte ve önemli çalışmalara imza atmaktadır" dedi.

        Vali Çakacak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Amacımız, ilimizi ülke genelinde ve uluslararası düzeyde hak ettiği konuma getirmek, ilin her alandaki gelişiminin istikrarlı bir şekilde sürmesini sağlamaktır" diye konuştu.

        8KYM-Y)

        04.12.2015 16:29:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler