Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAYRİMENKUL YATIRIM FUARI AÇILDI

        - ELKA FUARCILIK GENEL MÜDÜRÜ BÜLENT YAMAÇ, "GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNÜN BÖLGEMİZDEKİ İLK PROFESYONEL BULUŞMASINDA, EN PRESTİJLİ GAYRİMENKUL YATIRIMLARINI VE YATIRIMCILARINI BİR ARAYA GETİRDİKLERİNİ BELİRTTİ

        ADANA (İHA) - Adana'da düzenlenen "1. Çukurova Gayrimenkul ve Proje Yatırım Fuarı" açıldı.

        Elka Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği ve Home&Office Concept Dergisi işbirliği ile düzenlenen "Gayrımenkul Yatırım Fuarı, Tebriz Belediye Başkanı Sadegh Najafi, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Adana Sanayici ve İşadamları Derneği ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Sakar, Çukobirlik Yönetim Kurulu 2. Başkanı Muhammed Bulut, Çukobirlik Genel Müdürü Umut Toklucu, Çukobirlik Genel Müdür YardımcısıAhmet Çakıcı, Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı'nın da katılımıyla Adana Hiltonsa'da açıldı.

        Gayrimenkul Yatırım Fuarı, proje aşamasında ya da tamamlanmış her türlü mülkü edinmek isteyen ziyaretçiler ile, yurt içinde sektörün önde gelen inşaat ve müteahhitlik firmalarını, ortak bir platformda buluşarak fikir alışverişi yapabilecekleri bir ortam sunuyor.

        Elka Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, "Gayrimenkul sektörünün bölgemizdeki ilk profesyonel buluşmasında, en prestijli gayrimenkul yatırımlarını ve yatırımcılarını bir araya getiriyoruz. Tam bir ihtisas fuarı olan Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda birçok ilke imza atıyoruz. VIP Servisler ile yatırım yapmak isteyen ziyaretçileri fuara getireceğiz, ziyaretçilerimiz isterlerse katılımcı firmalardan özel toplantı odalarında yüz yüze bilgi alma şansını yakalayacaklar" dedi.

        Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaptıklarını kaydeden Yamaç, "Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturan bu organizasyonumuz için, Adana ve ilçelerinde bulunan ihtiyaç sahibi 15 okula, fuarımıza gelen her bir ziyaretçi adına kitap bağışında bulunuyoruz" dedi.

        Fuar 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında 11:00 - 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

        (ADN-Y)

        04.12.2015 16:34:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler