Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARDEŞ BELEDİYELER İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Balıkesir'in Karesi İlçesinde gerçekleştirilen 'Kardeş Belediyeler İstişare Toplantısı'na katıldı. Başkan Çerçi, toplantıda Karesi, Osmangazi, Bozüyük ve Bayramiç Belediyelerinin yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgi alıp fikir alışverişinde bulundu.

        Karesi İlçesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye eşi Dr. Melek Çerçi, Yunusemre Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Irmak, Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet Sak ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata eşlik etti. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yıldız, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bayramiç Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Muslu ve ilgili belediyelerin Destek ve Fen İşleri Müdürleri ile Belediye Başkanlarının eşlerinin katıldığı toplantıda, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. İstişare toplantısının ardından Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve beraberindeki heyet, Karesi Belediyesi tarafından yapılan Zafer İlköğretim Okulu'nda öğrenciler ile buluştu. Heyet ayrıca Karesi Spor Okullarını ile Çocuk Köyü'nü gezdi ve incelemelerde bulundu. Dr. Melek Çerçi, diğer belediye başkanlarının eşleri ile beraber Meslek Edindirme Kurslarını gezerek bilgi aldı.

        "FAYDALI BİR TOPLANTI OLDU"

        Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çok faydalı bir istişare toplantısında bulunduklarını belirterek, "Karesi Belediye Başkanımız nezaket gösterip bizleri davet etti. Bizler de davetine icabet ederek Karesi Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirdik. Burada güzel bir dostluk ve kardeşlik ortamı var. Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz Bey bizleri çok iyi karşıladı. Buradaki amacımız hem birbirimiz ile tanışmak, hem de yaptığımız çalışmaları birbirimize aktarmak, fikir alışverişinde bulunmaktır. Doğrusu ben Karesi Belediye Başkanımızın projelerini çok beğendim. Sosyal ve sportif projeler ile gençliğe ve hanımlara yönelik yaptığı pek çok uygulama var. Bizim de bu projelerden kendimiz adına aldığımız dersler var. Burada çok güzel bir belediyecilik uygulaması gördüm. Önümüzdeki günlerde bu diyaloglar devam edecek. Bizim de bu tip istişare toplantıları ile ilgili davetimiz söz konusudur. Onun dışındaki teknik müdürlerimiz ile buradaki projeler ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunacağız. Karesi Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar Balıkesir adına önemli projelerdir. Tabi burada bir avantaj daha var. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Edip Uğur da benim yakın dostumdur. Burada Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri uyum içerisinde çalışıyor. Bu durum Balıkesir için bir kazançtır." dedi.

        Karesi Belediye Başkanı Yücel Yıldız, çok faydalı bir program olduğunu vurgulayarak, "Bugün Kardeş Belediyeler İstişare Toplantısı kapsamında Yunusemre, Osmangazi ve Bozüyük Belediye Başkanlarımız ile Bayramiç Belediye Başkan Yardımcımız ve ilgili belediyelerin Fen İşleri ve Destek İşleri Müdürlerini ağırladık. Oldukça faydalı bir toplantı oldu. Bizleri kırmayarak toplantımıza gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum."diye konuştu.

        (SC-Y)

        04.12.2015 16:38:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler