Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAR ENGELİNE TAKILAN ÖĞRETMENLERİN ZOR ANLARI

        KENAN AKYÜZ

        SAMSUN (İHA) - Samsun'da okullarına giderken kar engeline takılan öğretmenler minibüsleri iterek okullarına ulaşmaya çalıştılar.

        Canik'te servis araçlarıyla okullarına gitmek isteyen öğretmenler yoğun kar dolayısıyla yollarda kaldı. Taşımalı merkez okullarına gitmek isteyen öğretmenler Gökçepınar ve Başalan mevkisinde kar engeline takıldılar. Yaklaşık 30 santim kar yağması araçların yolda kalmalarına neden oldu. Arabalardan inen öğretmenler minibüsleri iterek araçlarını kardan çıkarmaya çalıştılar. Bazı araçlar karlı yerlerden gitmeyi başarsa da bazıları yolda kaldı.

        "DURUM KONTROLÜMÜZ ALTINDA"

        Konuyla ilgili bilgi veren Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, "Taşımalı sistemle servislerle okullara giden öğretmenlerimiz var. Gökçepınar ve Başalan mevkisinde okullarına gitmek isteyen öğretmenlerimizin de olduğu servisler karın fazla olduğu bir nokta da kar engeline takıldı. Biz de öğretmenlerimize öğrencileri ve kendilerini tehlikeye atmamaları konusunda uyardık. Şu an zaten bir sıkıntı yok. Durum kontrolümüz altında" dedi.

        (KA-SLH-Y)

        04.12.2015 16:48:45 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler