Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA'DA ÖĞRENCİLERE 117 BİSİKLET DAĞITILDI

        SAİM ÇOTUK

        YALOVA (İHA) - Yalova Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne verilen 117 bisiklet öğrencilere dağıtıldı.

        Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'nde düzenlenen törende öğrenciler bisikletlerine kavuştu. Sağlık Bakanlığı'nın Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında okullarında spor ve fiziki faaliyet dersini seçen öğrencilere 117 bisiklet törenle dağıtıldı. İlk olarak Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Dedecan ve İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete protokol imzaladı. Burada konuşan İl Müdürü Dedecan, "Artık sağlık bakanlığı oluyoruz. Önceden hastalık bakanlığıydık. Şimdi ise hasta olunmadan bunun önüne geçmek için çalışmalar yapılıyor. Vatandaşlarımızı zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sağlıklı hayata yöneltmek için çalışmalar yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarda gençlerimize de önem veriyoruz. Gençlerimizden okullarında spor ve fiziki aktivite derslerini seçen öğrencilere bisiklet veriyoruz" dedi.

        Ardından törende Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve kurum müdürleri öğrencilere bisikletlerini teslim etti.

        (SÇ-MŞ)

        04.12.2015 16:49:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler