Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AHMED CEVDET PAŞA ÖLÜMÜNÜN 120. YILINDA KIRKLARELİ'NDE ANILACAK

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklarelili büyük devlet adamı, hukukçu ve tarihçi Ahmed Cevdet Paşa, vefatının 120'nci yılında Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Pınarhisar Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilecek panelle anılacak.

        14 Aralık Pazartesi günü, saat 15.30'da Rektörlük Kültür Merkezi Üst Konferans Salonunda düzenlenecek panelin modorötürlüğünü Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mesut Ayar yapacak. Panelde, İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın tarafından 'Bir Hukukçu Olarak Ahmed Cevdet Paşa'; İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fethi Gedikli tarafından 'Bir Devlet Adamı Olarak Ahmed Cevdet Paşa' ve İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet İprişli tarafından da 'Bir Tarihçi Olarak Ahmed Cevdet Paşa' başlıklı konuşma yapılacak.

        Akademik ve idari personel ile öğrencilerin katılacağı panele tüm Kırklareli halkı davet edildi.

        (MK-MK-Y)

        04.12.2015 16:49:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler