Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN ERGÜN KAZANIN BAŞINA GEÇTİ

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kaynak Mahallesi esnafı tarafından düzenlenen pilav hayrına katıldı.

        Kaynak Mahallesi esnafı, mübarek Cuma günü vesilesiyle pilav hayrı düzenledi. Mahallede düzenlenen pilav hayrına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Yılmaz Gençoğlu, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Büyükşehir daire başkanları, başkan danışmanları ve vatandaşlar katıldı. Tüm vatandaşlar ve esnafla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, pilav kazanının başına geçerek ilk ikramı kendisi yaptı. Daha sonra mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün, hem ikram edilen pilavdan tattı, hem de vatandaşların taleplerini dinledi. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmeyen Başkan Ergün, mübarek Cuma gününde edilen duaların ve yapılan hayırların Allah katında kabul ve makbul olmasını diledi.

        (AY-Y)

        04.12.2015 16:51:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler