Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN GENÇ VE SİNAN YAĞMUR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

        SAMSUN (İHA) - Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile yazar Sinan Yağmur, okulları gezerek öğrencilerle buluştu. Yağmur, söyleşide öğrencilerle sohbet ederken, Başkan Genç, amaçlarının kültür-sanatla iç içe olan bir gençlik hedeflediklerini söyledi.

        Yaptığı kültürel ve sanatsal etkinliklerle dikkat çeken Canik Belediyesi, bu kez öğrencilerle ünlü yazar Sinan Yağmur'u buluşturdu. Canik Belediyesi tarafından düzenlenen ve Cumartesi akşamı saat 18.00'da Canik kültür Merkezi'nde ücretsiz gerçekleşecek söyleşi ile "Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems" Tiyatrosu'na katılmak üzere Samsun'a gelen Sinan Yağmur, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile birlikte okulları gezdi.

        OKULLARDA SÖYLEŞİYE KATILDILAR

        Samsun Anadolu Lisesi, Karşıyaka Anadolu Lisesi, Türk Telekom Anadolu Lisesi ve Canik İMKB Anadolu Lisesi'nde düzenlenen söyleşilere katılan Yağmur ve Başkan Genç, öğrencilerin sevgi gösterisiyle karşılaştı. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen söyleşide Sinan Yağmur ve Başkan Genç öğrencilerin sorularını yanıtladı. Yeni neslin inşasında kültür ve sanatın önemli olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Milli ve manevi değerlerine bağlı gençler yetiştirirken, kültür ve sanatla da iç içe, donanımlı bir gençlik hedefliyoruz" dedi.

        YAŞAYAN ŞEHİR KISTASI

        Canik Belediyesi olarak kültür ve sanat alanında önemli projelere ve yatırımlara imza attıklarını ifade eden Genç, "Canik Kültür Merkezimizi, Gençlik Merkezimiz, Kariyer Gelişim Merkezimiz, sanatsal kurslarımızla kültür ve sanatta donanımlı bir gençlik yetiştiriyoruz. Yaşanabilir ve yaşayan şehir olmanın kıstaslarından biri de kültür ve sanattır. Bu nedenle kültür ve sanata yaptığımız her yatırım, şehrimizi daha yaşanabilir yapmaktadır. Ne kadar binalar yaparsanız yapın, eğer kültür ve sanatınız eksikse gelişmeden söz edilemez. Yaşayan bir şehir için çalışıyoruz" diye konuştu.

        GENÇ'E KONFERANS SALONU PLAKETİ

        Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ünlü yazar Sinan Yağmur'u çeşitli okullarda öğrencilerle buluşturmanın önemli olduğunu belirten Genç, bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Söyleşi sonunda yazar Sinan Yağmur, öğrencilere kitaplarını imzalarken, Canik İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Gün, okula konferans salonu kazandırması nedeniyle Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür ederek, plaket verdi.

        (SAM-SLH-Y)

        04.12.2015 16:59:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler