Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SOFUOĞLU'NDAN RUSYA'YA SOBALI CEVAP

        MANİSA (İHA) - Memur Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu Rusya ile yaşanan kriz sonrası Rusya'nın doğalgaz tehdidi savurması üzerine, "Bizim insanlarımız doğalgaz olmadan önce sobayla ısınıyordu. Sobalarımızda kestanemizi pişiriyorduk. Sobanın yerini hiçbir şey tutamaz. Doğalgazımız yoksa sobayla ısınmaya devam ederiz" dedi.

        Memur Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Manisa'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla Karaköy Pazaryeri içinde bulunan Kıl Çadırında bir araya geldi. Buluşmada İHH Manisa Şube Başkanı Necmettin Okumuş ve Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Mesut Öner de yeraldı.

        Kıl Çadırı'nda soba üzerinde kestane pişirilirken uçak krizi nedeniyle Rusya'nın doğalgazı kesme tehdidinde bulunmasını değerlendiren Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir ülkedir. Bir krizle yıkılacak bir ülke değildir. Rusya bizi doğalgazı kesmekle tehdit ediyor. Türkiye doğalgazla yeni yeni tanışıyor. Bizim insanlarımız doğalgaz olmadan önce sobayla ısınıyordu. Sobalarımızda kestanemizi pişiriyorduk. Sobanın yerini hiçbir şey tutamaz. Doğalgazımız yoksa sobayla ısınmaya devam ederiz" dedi.

        (SC-Y)

        04.12.2015 17:17:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler