Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN AKKAYA, MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

        CEMAL FİLİZ

        KONYA (İHA) - Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, geçtiğimiz haftalarda başlattığı mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez de Çamlı Mahallesi'ni ziyaret etti.

        Daha önce Cankurtaran, Karabulut, Reis mahallerine ziyaret gerçekleştiren Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'nın Çamlı mahallesi ziyaretine AK Parti İlçe Başkanı A. Bahadır Örs, Koordinatör Ahmet Çakar, Fen İşleri Müdürü Mehmet Tunçez, KOSKİ Akşehir Müdürü Burhan Akyer katıldı. Cuma Namazını mahalle sakinleri ile birlikte kılan Başkan Akkaya ve beraberindekiler daha sonra mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

        Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya mahalle sakinlerine yaptığı konuşmada, vatandaşların ayağına giderek talep ve isteklerini dinlediklerini söyledi. Yerinden yönetime büyük önem verdiklerinin altını çizen Başkan Akkaya, "Her mahallemize en iyi hizmeti vermek için büyük çaba gösteriyoruz. Sizlerin istek ve taleplerini dinleyerek bunlara çözümler üretmeye çalışıyoruz. Büyükşehir ve Akşehir Belediyesi olarak bizler yerelden kalkınmanın inancıyla kentimizi sizler gibi düşünerek çalışmalarımızı yönlendiriyoruz" diye konuştu.

        Başkan Akkaya daha güzel, sağlıklı, yaşanabilir mahalleler için Akşehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin tüm gücüyle çalıştığını ifade ederek, "Sizlere daha kaliteli ve güzel hizmetlerimizi artırma adına çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

        Başkan Akkaya ve beraberindekiler ziyaretin ardından Çamlı Mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (CF-AH-Y)

        04.12.2015 17:20:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler