Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSCEHİSAR'DA FOTOĞRAF YARIŞMASI

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve yaklaşık 250 fotoğraf eserinin yer aldığı "Tüm Güzellikleriyle Benim Memleketim İscehisar" temalı fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı yapıldı.

        İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak'ın ev sahipliğinde düzenlenen programa Afyon Frig Fotoğraf Derneği Yönetim Kurulu, yarışmaya dereceye giren fotoğrafçılar, fotoğrafa ve fotoğrafçılığa ilgisi olan pek çok vatandaş katıldı. Yapılan yarışma ve fotoğrafların değerlendirilmesi ile ilgili bilgi veren Kaymakam Altınkaynak, "2015 yılında projelendirilen ve yürürlüğe koyduğumuz 'Tüm Güzellikleriyle Benim Memleketim İscehisar' temalı fotoğraf yarışmasına jüri üyesi olarak katıldık. Yarışmaya katılım bizi oldukça memnun etmiştir. İscehisar ilçe merkezi, belde ve köylerin doğal, tarihi ve kültürel değerlerin tanıtımını sağlamak, görsel sanatların da gelişimini desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmanın seçici kurulu birbirinden güzel fotoğrafları belirlemede oldukça zorlandık. Bizde bu tür yarışmaların geleneksel hale getirmek istiyoruz. Ancak fotoğrafların değil, fotoğrafçıların İscehisar'ımıza davet ederek İlçemizin tüm güzellikleriyle fotoğraflanmasını sağlamak istiyoruz. Ben destek olan herkese ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Konuşmaların sonunda düzenlenen bir törenle yarışmada birinci olan Çağrı Selek'e ödülü Kaymakam Ali Altınkaynak tarafından verilirken, yapılan açılış töreninin ardından fotoğraf sergisi gezildi.

        (HK-GC-

        04.12.2015 17:36:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler