Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞEHİTKAMİL, MALATYA YEŞİLYURTSPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

        GAZİANTEP (İHA) - TFF BAL Ligi 2.Grupta, mücadele eden Şehitkamil Belediyespor ligin 10. haftasında evinde konuk edeceği Malatya Yeşilyurtspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

        Şehitkamil Belediyespor, 6 Aralık Pazar günü saat 13.30'da sahasında konuk edeceği Malatya Yeşilyurtspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Son haftalarda almış olduğu galibiyetlerle ligin ikinci sırasına yerleşen yeşil-siyahlı ekip, Malatya Yeşilyurspor karşısında da 3 puanla ayrılmak istiyor. Teknik Direktör Ahmet Atalay yönetiminde, antrenmanlarını sürdüren yeşil-siyahlı oyuncular, antrenmana açma, germe ve egzersiz çalışmaları ile başladı. Daha sonra oyuncular, dar alanda kısa pas, taktik çalışması ve kondisyon ağırlıklı koşu çalışması yaptı. Futbolcular, daha sonra ise çift kale maç ile antrenmanlarını sürdürdü. Bu yıl hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Şehitkamil Belediyespor Kulübü Başkanı Memik Terlemez, "Şehitkamil Belediyespor olarak bu yıl sezona iyi bir şekilde başladık. Son 9 hafta içerisinde 6 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberliğimiz bulunuyor. Şuan lider ile aramızda sadece 1 puan fark var. Geçtiğimiz hafta deplasmanda alınan 3 puan bizim açımızdan çok önemliydi. Oyuncularımız iyi bir futbol sergileyerek, 3 puanı almayı başardı. Bu hafta kendi evimizde ağırlayacağımız Malatya Yeşilyurtspor maçından da mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Ekibimiz, takım olarak bunu başaracak güce sahipler. Bu yıl hedefimiz şampiyonluk. İnşallah bu maçtan da galip ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Pazar günü Şehitkamil İlçe Stadyumunda oynayacağımız maça, tüm Gaziantepli ve Şehitkamilli hemşerilerimizi davet ediyorum" şeklinde konuştu.

        (HD-SD-Y)

        04.12.2015 17:43:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler