Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ KOÇER'DEN ENGELLİLER İÇİN EMPATİ ÇAĞRISI

        SİNAN İNCENACAR

        GAZİANTEP (İHA) - AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, engelliler için empati kurulmasını istedi.

        Milletvekili Koçer, sosyal medya hesabından attığı twitte, engellier için empati kurulmasını önerdi. Koçer twitinde, "Engelli kardeşlerimizle empati kurup yarın engelli olacakmış gibi onlara destek olmak, önlerinde ki engelleri kaldırmak zorundayız" dedi. Engellilerin Gazianep'te ki istihdamı ile ilgili verileri de paylaşan Koçer, "Engellilerimizin iş hayatına kazandırılması, gerek ekonomik büyümeye katkı gerekse sosyal sorunların azalması anlamında önemlidir" ifadesiyle değerlendirdi. Koçer, bir twitinde ise engelli istihdamında duyarlılık gösteren fabrikalara ve iş yerlerine de teşekkür etti.

        (SD-Y)

        04.12.2015 17:52:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler