Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        44 MALATYASPOR HAFTAYI MAÇ YAPMADAN GEÇİRECEK

        - 44 MALATYASPOR TEKNİK SORUMLUSU CİHANGİR MERİÇ:

        - "İYİ BİR MÜCADELE ÖRNEĞİ SERGİLEDİK"

        MEHMET TÜREL

        MALATYA (İHA) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup takımlarından 44 Malatyapor'un Teknik Sorumlusu Cihangir Meriç, geçen hafta Karaköprü Belediyespor karşısında üstün oynamalarına rağmen golü bulmadıkları için yenildiklerini söyledi.

        Hafta sonunu maç yapmadan bay takım olarak geçirecek olan 44 Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşiltepe 3 Nolu sahada bir çalışma yapan sarı-kırmızılı ekipte futbolcuların hırslı oluşu teknik heyetin yüzünü güldürdü. Antrenman öncesi açıklamada bulunan takımın teknik sorumlusu Cihangir Meriç, geçen hafta sahalarında oynadıkları ve son dakikada yedikleri golle 1-0 kaybettikleri maçta takım olarak iyi bir mücadele örneği sergilediklerini söyledi. Karaköprü maçında son dakikada yedikleri golle mağlup olduklarını hatırlatan Meriç, "Aslında maçta iyi mücadele ettik. Golü bulsaydık sonuç daha farklı olabilirdi. Ben oyuncularıma da söyledim eğer golü bulabilirsek maçı kazanabiliriz. Fakat skoru lehimize çeviremedik. Sonuçta bizim için iyi bir müsabaka oldu" dedi.

        YARDIMCI ANTRENÖR DEĞİŞİKLİĞİ OLDU

        Bu haftayı maç yapmadan bay olarak geçireceklerini kaydeden Meriç, yardımcı antrenör değişikli olduğunu söyledi. Meriç, "Bu hafta bay takımız. Tabi takımımızda bir yardımcı antrenör değişikliği oldu. Orhan Hoca'nın yerine daha önce bu takımda forma giymiş Ahmet Filiz geldi. Orhan Hocama teşekkür ediyorum emeklerinden dolayı. Kendisi ayrılmak istedi. Ahmet Hocamız tanıdığımız bir kardeşimiz" dedi.

        (MT-SD-Y)

        04.12.2015 18:24:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler