Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ YILIN SON TOPLANTISINI YAPTI

        ANTALYA (İHA) - Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müteşebbis Heyeti yılın son toplantısını Vali Muammer Türker başkanlığında gerçekleştirdi.

        Vali Muammer Türker başkanlığında, gerçekleştirilen AOSB Müteşebbis Heyeti yılın son toplantısı Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ile Müteşebbis Heyet üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 7 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Bölge Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen iş ve işlemler hakkında Bölge Müdürü İlhan Metin tarafından Vali Türker'e bilgi verildi. AOSB'nin 2015 yılı Eylül ve Ekim ayı mizanı ile Denetim Kurulu Raporu görüşülerek, sanayicilerin talepleri karara bağlandı.

        Vali Türker, toplantının ardından Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yayla ve Bölge Müdürü İlhan Metin ile birlikte AOSB'de firma ziyaretlerinde bulundu. İstanbul Sera plastik Sanayi ve Ak Yamanlar Tente Sanayi firmalarını gezerek incelemelerde bulunan Vali Türker, ilgililerden bilgi aldı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        05.12.2015 09:31:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler