Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN SÖZLÜ YANGINDA KÜL OLAN CEYHAN KERESTECİLER SİTESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

        -CEYHAN KERESTECİLER SİTESİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNAN SÖZLÜ ADANA İTFAİYE GENEL KOORDİNATÖRÜ MUSTAFA DİNÇER'DEN YANGINLA İLGİLİ BİLGİ ALDI

        FATİH KEÇE

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ceyhan Keresteciler Sitesi'ne giderek yangın yerinde incelemelerde bulundu, Adana İtfaiye Genel Koordinatörü Mustafa Dinçer'den yangınla ilgili bilgi aldı.

        Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Hacı İbrahim Mahallesi İnönü Bulvarı'ndaki Ceyhan Keresteciler Sitesi'ndeki bir iş yerinde önceki gece saat 04.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın kısa sürede yandaki iş yerlerine de sıçrayarak büyüdü. İhbar üzerine olay yerine Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ancak yangının büyümesi üzerine siteye Orman İşletme Şefliği ile çevre il ve ilçelerin itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yangın 2 saatte güçlükle kontrol altına alındı. Yangında 1 otomobil, 1 kamyonet, 2 iş makinesi, çok sayıda kereste atölyesi ve mobilya mağazası kullanılmaz hale geldi. İtfaiyenin soğutma çalışmalarını tamamlamasının arından yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de yangın yerine gelerek olay hakkında Adana İtfaiye Genel Koordinatörü Mustafa Dinçer'den bilgi aldı. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin edilirken Sözlü esnafla sohbet etti.

        (FKE-AKL-Y)

        05.12.2015 09:37:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler