Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "7 ARALIK KİLİS'İN KURTULUŞU" KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

        MEHMET ALİ DAĞ

        KİLİS (İHA) - Kilis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü nedeniyle 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Akis slayt gösterisi eşliğinde Kurtuluş Savaşı anlatıldı.

        7 Aralık Kilis'in Kurtuluşunun 94. Yıldönümü münasebetiyle, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Konferans Salonunda "7 Aralık Kilis'in Kurtuluşu" konulu konferans düzenlendi. Konferansa, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İsmail Gül, Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri, il ve daire müdürleri ve akademisyenler katıldı. Konferans, Şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

        Lise ve Üniversitesi ögrencilerinin de katıldığı konferansta, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Akis slayt gösterisi eşliğinde kurtuluş savaşı anlatıldı.

        (MAD-SD-Y)

        05.12.2015 09:52:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler