Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİNİK MUSTAFA'NIN PERFORMANSI BÜYÜLEDİ

        DÜZCE (İHA) - AK Parti Düzce Gençlik Kolları ve Düzce Gençlik Merkezi Tiyatro grubu tarafından Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli çocuklara Naaşı Muhteremler 2 isimli tiyatro oyununu sahneledi. Tiyatro oyununda downsendromlu Mustafa, sahneye atlayarak tiyatro oyununa damgasını vurdu.

        AK Parti Düzce Gençlik Kolları ve Düzce Gençlik Merkezinin engelliler için hazırladığı Tiyatro oyununda downsendromlu minik Mustafa'nın oyuna katılması seyircileri gülmekten kırdı geçirdi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engelli vatandaşları tiyatro oyunu ile anmak isteyen AK Parti Düzce Gençlik Kolları, Düzce Gençlik Merkezi tiyatro grubu ile ortaklaşa bir organizasyona imza attı. Tiyatro oyununa AK Parti Düzce Teşkilat Başkanı Okan Acar, Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız, Ar-Ge Başkanı Şinasi Tuzluoğlu, İl Genel Sekreteri Özgür Bergut, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, Gençlik Kolları ve engelli çocuklar ile aileleri katıldı.

        Naaşı Muhteremler tiyatro oyunu esnasında sahneye çıkan down sendromlu Mustafa, sahneden inmemekte direnince, tiyatrocular oyuna minik Mustafa'yı da dahil ettiler. Mustafa2nın oyuna kendini kaptırması ve rolünü en iyi şekilde oynaması seyircilere neşeli anlar yaşattı.

        AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, tiyatro sonunda oyunculara çiçek takdim ettikten sonra Özlem Kart isimli engelli çocuğa tekerlekli sandalye hediye etti.

        (AY)

        05.12.2015 10:07:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler