Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLİ ÖĞRENCİLER AYAKTA ALKIŞLANDI

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Salihli Belediyesi işbirliği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program gerçekleştirildi.

        3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Salihli Belediyesi işbirliği ile program düzenlendi. Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Şehir Tiyatrosunda gerçekleştirilen programa Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Büyükşehir Belediyesi ilçe koordinatörleri, engelli öğrenciler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri yer aldı. Salihli'nin ev sahipliği yaptığı programda Soma Spastik Engelliler Derneği'nin sahnelediği Kafkas halk oyunları gösterisi ayakta alkışlandı. Programda ayrıca engelli öğrencilerin okudukları şiirler ile söyledikleri şarkılar geceye katılanların büyük beğenisini toplandı. Engelli öğrencilerin spor gösterilerinin de yer aldığı programda Gördesli engelli öğrenci Ferhat Kayacan'ın resim sergisi de açıldı.

        (AY-Y)

        05.12.2015 10:46:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler