Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARLA MÜCADELE EKİPLERİ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

        DÜZCE (İHA) - Düzce İl genelinde sorunsuz bir kış geçirilmesi hedefiyle başlatılan çalışmalar kapsamında İl Özel İdaresi bünyesindeki kışa hazırlık çalışmaları tamamlandı.

        Düzce İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Karla Mücadelede kullanılmak üzere; araçların ve kar bıçaklarının bakım onarımları yapılarak gerekli kar lastikleri, zincir, çekme halatı gibi ekipmanlar temin edildi.

        Kapanması muhtemel köy yolları ve acil tedavi ihtiyacı bulunan vatandaşlar için 112 Acil Servis ile irtibat halinde bulunulacak olan ekipler vatandaşa daha kaliteli bir hizmet verilebilmesi için mevsim şartlarına göre toplamda 55 personel ve 34 araç ile hazır.

        Geçmiş yıllarda olduğu gibi ekipler, İl Özel İdaresi sorumluluk alanında bulunan köy yollarının yanı sıra acil durumlarda vatandaşların ihtiyaç duyduğu her noktada hizmet verecek. Karla mücadelede deneyimli İl Özel İdaresi personeli, bu kış mevsiminde de aynı sorumluluk ve görev bilinciyle çalışarak vatandaşlara hizmet verecek.

        (AY)

        05.12.2015 10:51:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler