Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAĞLIK-SEN İL DİVAN KURUL TOPLANTISINI YAPTI

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir, Sağlık-Sen İl Divan Kurulu Toplantısını Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş'in katılımı ile yaptı.

        Özel bir restaurant'da gerçekleşen İl Divan Kurul toplantısında konuşan Memiş, "Toplu sözleşmeler kamu çalışanlarımız için önemli bizlerde sizler adına önemli kazanımlar elde ettik." dedi.

        Kırşehir İl Divan Kurulu toplantısına AK Parti Milletvekilleri, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Memur-Sen İl Temsilcisi, Sağlık-Sen üyeleri ve çok sayıda sendika temsilcisi katılım gösterdi.

        İl Divan Kurulu öncesinde katılımcılar için yemek ikramı yapılırken müftülük caddesi üzerinde bulunan yeni Sağlık-Sen binasının açılış töreni gerçekleşti. Yapına açılış sonrasında Sağlık-Sen birimleri arasında gerçekleşen toplantı sonrasında İl Divan Kurulu oluşturuldu ve geleceğe yönelik Kırşehir'deki çalışmalar hakkında istişare yapıldı.

        (EÖ-AÖ-Y)

        07.12.2015 09:28:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler