Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİHALIÇÇIKLILAR 25'NCİ YILA HAZIRLANIYOR

        YAŞAR ARDA

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Mihalıççıklılar Derneği (MİYAD) tarafından 2005 yılından bugüne kadar her yıl düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma etkinlikleri bu yıl da yapılacak.

        MİYAD Başkanı Nurettin Kaba, derneğin 25'nci kuruluş yıl dönümünü kutladığını, 18 Aralık 2015 cuma günü akşamı Batıkent Özgüven Tesislerinde yapılacak olan geceye herkesi beklediklerini belirtti. Kaba, bu geceyi düzenlemedeki amaçlarının Malıçlılar asındaki yıllar boyu süren birlik beraberliği devam ettirmek ve üyeler arasındaki iletişim ve kaynaşmayı sağlamak yöresel kültürü yaşatmak ve kentlilik bilincini aşılamak olduğunu belirtti. Etkinliklerle ilgili her türlü bilginin Odunpazarında bulunan MİYAD Derneği ve lokalinden danışılarak öğrenileceği belirtilirken Başkan Nurettin Kaba, bütün Mihalıççıklıları etkinliklere davet etti.

        (YA-MET-Y)

        08.12.2015 12:36:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler