Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KERİMOĞLU DÖNER KESİP, İŞ MAKİNESİ KULLANDI

        İSTANBUL (İHA) - Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu döner kesip, iş makinesi kullandı.

        Yeşilyurt Sipahioğlu Caddesi üzerinde bir dönerci dükkanını ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ile dönerci arasında renkli bir diyalog yaşandı. Esnafın "Döner kesebilir misiniz?" demesi üzerine döner tezgahının başına geçerek döner kesen Başkan Kerimoğlu, "Ben cerrahım, döneri de iyi keserim" demesi yanında bulunanları güldürdü.

        Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun Yeşilyurt'ta esnaf ve vatandaş ziyareti renkli görüntülere sahne oldu.

        Yeşilyurt Sipahioğlu Caddesi üzerinde bir dönerci dükkanına uğrayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, esnafın "Döner kesebilir misiniz?" demesi üzerine döner tezgahının başına geçerek döner kesti. Başkan Kerimoğlu'nun "Ben cerrahım, döneri de iyi keserim" sözleri keyifli dakikalar yaşattı.

        Başkan Dr. Kerimoğlu ziyaret ettiği esnaf Ayhan Özsoy'un, "Burada 30 yıldır esnafım, ilk kez bir belediye başkanı dükkanıma geliyor" demesi üzerine Kerimoğlu, "Bundan sonra beni daha sık burada göreceksiniz" dedi.

        Sipahioğlu Caddesi üzerinde Bakırköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün sürdürdüğü kanal çalışmasını inceleyen Dr. Kerimoğlu iş makinesinin üzerine çıkarak operatörden aldığı taktiklerle kanalda kepçeyle çukur açtı.

        Başkan Kerimoğlu daha sonra Yeşilyurt'un sembol isimlerinden Nebile Endamlıer'i evinde ziyaret ederek rahatsızlığından dolayı 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

        Başkan Kerimoğlu esnaf ve vatandaş ziyaretinin bir değerlendirmesini yaparak şunları söyledi: "Şimdiye kadar parklarda ve sokaklarda düzenlediğimiz kahvaltılarda yurttaşlarımızla bir araya geldik. Bundan sonra artık beni sahada daha çok göreceksiniz. Katılımcı demokrasinin gereği olarak yurttaşlarımızın belediyemiz hakkındaki düşüncelerini, önerilerini, şikayetlerini sokakta alacağım ve birlikte çözüm üreteceğiz. Bakırköy'ü dünya standartlarında yaşanabilir bir kent yapmak adına çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz."

        (HÇ-ÖK-Y)

        10.12.2015 10:52:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler