Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MEB GENEL MÜDÜRÜ GÖK ALMUS'TA

        TOKAT (İHA) - Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bahattin Gök, Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu.

        Tokat'ta bir dizi programa katılan Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Bahattin Gök, Almus ilçesinde temaslarına devam etti. 2015-2016 eğitim-öğretim yılında yeni binasında hizmete başlayan Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde MEB Genel Müdürü Gök, Almus Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan ve İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ile birlikte okulda incelemelerde bulundu.

        Milli Eğitim Bakanlığı'nın özel okul donanımında bir okulu hizmete açmasından gurur ve mutluluk duyduklarının ifade eden Gök, desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

        (Nİ-SLH-Y)

        10.12.2015 14:58:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler