Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇORUM'DAN KISA KISA

        - KÖMÜR TAŞIYAN VAGON İŞÇİLERE ÇARPTI: 2 YARALI

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un İskilip ilçesinde bir işletmede kömür taşıyan vagonların çarptığı 2 işçi yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Çomu köyü yakınlarında faaliyet gösteren bir işletmede çalışan İ.İ. (38) ve R.K.'ya (52) tünelde çalıştıkları sırada kömür taşıyan vagonlar çarptı.

        Yaralılardan R.K. sevk edildiği İskilip Devlet Hastanesi'nde, durumu ağır olan İ.İ. ise Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL DEVRİLDİ: 4 YARALI

        Çorum'da kontrolden çıkan bir otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

        Kaza, Çorum-İskilip karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum istikametinden İskilip istikametine seyir halinde olan H.K. yönetimindeki otomobil Saraylı köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.

        Kazada sürücü ve yanında bulunan T.K., F.K. ve M.K. yaralandı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

        OTOMOBİL TAKLA ATTI: 3 YARALI

        Çorum'da kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

        Kaza, Çorum-İskilip karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ç yönetimindeki otomobil, Çorum istikametinden İskilip istikametine seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

        Kazada sürücü M.Ç. ile yanında bulunan Y.K. ve Ü.K. yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

        DEVRİLEN KAMYONETE OTOMOBİL ÇARPTI: 2 YARALI

        Çorum'un Bayat ilçesinde yol kenarına devrilen kamyonete otomobilin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, C.Y. yönetimindeki kamyonet Barak köyünden Bayat ilçesine seyir halindeyken Eskialibey köyü mevkiinde yolun kaygan olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına devrildi. Kaza yapan kamyonete K.K. yönetimindeki otomobil çarptı. Kazada kamyonet sürücü C.K. ile yanında bulunan F.T. (46) yaralandı. Yaralılar Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

        (MMY-BÖ-MK-Y)

        11.12.2015 16:16:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler