Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN HAZİNEDAR'DAN CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET

        İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Avcılar, Beylikdüzü ve Büyükçekmece Belediye Başkanları'nı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette başkanlar ilçelerde yaptıkları projeleri ve deneyimlerini aktardı.

        Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, İstanbul'daki CHP'li 3 belediye başkanını makamında ziyaret etti. Başkan Hazinedar, öncelikle Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ı makamında ziyaret ederek samimi bir görüşme gerçekleştirdi. Hazinedar ve Toprak, görüşmenin ardından dostluk mesajları vererek birbirlerine hediyeler takdim etti. Görüşmenin ardından Beylikdüzü'ne geçen Başkan Hazinedar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile makamında bir araya geldi. Beylikdüzü Belediyesi'nde başkanlar yaptıkları projeler ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında konuşarak bilgi alışverişinde bulundu. Sıcak geçen görüşmenin ardından başkanlar birbirlerine ilçeleri simgeleyen hediyeleri takdim etti.

        Başkan Hazinedar, Avcılar ve Beylikdüzü'nün ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile görüştü. Başkan Hazinedar ve Akgün arasında samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından başkanlar birbirlerine hediyeler takdim etti. Yoğun geçen görüşmelerin ardından Başkan Hazinedar belediyeden ayrıldı.

        (HÇ-MK-Y)

        14.12.2015 13:56:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler