Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK PARTİLİ TİN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Diyarbakır'da şehit düşen Serinhisar ilçemizden hemşehrimiz Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu kardeşimiz ve diğer iki polisimize Allah'tan rahmet ailelerine, hemşehrilerime ve milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

        AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Diyarbakır'da hainlerin alçakça saldırısı sonucu şehit düşen Denizli Serinhisar'lı Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu, polis memurları Mustafa Nohut ve Nuri Yazanel'e Allah'tan rahmet ailelerine, hemşehrilerine ve Türk milletine başsağlığı dileğinde bulundu.

        Milletvekili Tin, "Diyarbakır'daki saldırıda şehit olan Özel Harekat Polis Müdürü Hemşehrim Ahmet Kabukçu kardeşimize, polis memurları Mustafa Nohut ve Nuri Yazanel'e Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.Ülkemizin huzuruna, milletimizin kardeşliğine kasteden soysuzların soyu bitene kadar terörle mücadelemiz sürecek. Terörün gölgesinde siyaset yapan hainlerde bu topraklara ihanetin bedelini ödeyecek Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Terörü lanetliyorum" dedi.

        (EV-

        16.12.2015 12:37:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler