Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN GÜRLESİN'DEN ŞEHİT POLİSLER İÇİN TAZİYE MESAJI

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, PKK'nın kalleşçe saldırısı sonucu Diyarbakır'da şehit edilen Serinhisarlı Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu ve diğer kahraman polisler için taziye mesajı yayınladı.

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Diyarbakır'da şehit olan polisler için taziye mesajı yayınladı. Gürlesin, '' Şehit olan polislerimiz içinde Serinhisarlı Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçuyer aldığını üzüntüyle öğrendik. Denizli'mize ve Türk milletini yüreğine bir ateş daha düştü. Terörün her türlüsünü lanetliyorum, kınıyorum. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı kahraman polislerimize ise acil şifalar diliyorum. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır. Kalleş terör örgütünün sonu gelinceye kadar mücadele edilerek, tüm şehitlerin hesabı sorulacaktır. Milletimizin başı sağolsun''dedi.

        (EV-

        16.12.2015 13:25:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler