Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "DİLEK AĞACI", ÇOCUKLARI YENİ YIL ÖNCESİ MUTLU EDECEK

        İSTANBUL (İHA) - Bakırköy Belediyesi tarafından başlatılan organizasyonla dar gelirli ailelerin çocukları hayallerine, hayırsever iş adamlarının kurulan Dilek Ağacına astığı hediyelerle kavuşacak.

        Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün organizasyonuyla 2016 yılına girmeden önce Bakırköylü dar gelirli ailelerin çocuklarının hayallerini hayırseverlerin desteği ile yerine getirmek amacıyla Capacity Alışveriş Merkezi'ne "Dilek Ağacı" konuldu. Daha önceden muhtarlıklar aracılığıyla belirlenen çocuklar; evlerine gelen Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlilerine kaleci eldiveni, satranç takımı, bilgisayar, bisiklet, futbol ve koşu ayakkabısı, kışlık ayakkabı, pijama, kaban, kırmızı renkte mont, ağzında emzikli bebek ,oyuncak gibi dileklerde bulundular.

        Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da yaptığı açıklamada hayırseverleri dilek ağacı standına davet ederek, "Gelin hep birlikte bütçenize göre hediye alarak çocuklarımızın yüzünü güldürelim" dedi.

        Dilek Ağacına dileklerini asan çocukların hediyeleri 28 Aralık-2015 Pazartesi günü Başkan Kerimoğlu tarafından verilecek.

        (MD-ÖK-Y)

        17.12.2015 09:56:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler