Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ELAZIĞ'DA MUTLU ÇOCUKLAR, MUTLU AİLELER KONFERANSI

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Sarıcan Belediyesi tarafından "Mutlu Çocuklar, Mutlu Aileler" konferansı verildi.

        Sarıcan Belediyesi tarafından düzenlenen konferans, Goncalar Solmasın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci- Yazar Hacı Ormanoğlu tarafından verildi. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışıyla hizmet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Faruk Aydın, sosyal belediyeciliği ilke edindiklerini söyledi.

        Goncalar Solmasın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci- Yazar Hacı Ormanoğlu ise, çocuklara zaman ayrılmazsa zamanla çocukların ailelerinden ayrılacağını söyledi. Çocukların eğitiminin önemsenmesi gerektiğini de kaydeden Ormanoğlu, "Çocuklar bizim geleceğimiz, umudumuzdur. Bütün gayret ve çabamız Ahlaklı, erdemli, şahsiyetli vefalı çocuklar yetiştirmektir. İşimizi severek yapmalıyız. Herkes kapısının önünü süpürürse bütün mahalle temiz olur. Herkes kendisine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmelidir. Başarılı olmak için eğitim, moral ve motivasyon çok önemlidir. Her şeye rağmen mazeret yok heyecanınızı yitirmeyin" dedi.

        (HİV-MP-Y)

        17.12.2015 11:17:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler