Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR AK PARTİ ANKARA'YA ÇIKARMA YAPTI

        BEKİR TERZİOĞLU

        BALIKESİR (İHA) - 1 Kasım seçimlerinde zaferle çıkan AK Parti'nin Balıkesir'de bulunan belediye ve teşkilat başkan ile diğer yetkilileri, Ankara'ya çıkarma yaparak TBMM'de milletvekillerini ofislerinde ziyaret ettiler.

        AK Parti MKYK üyesi Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'nu makamında başta Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur olmak üzere, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcı, Tarım İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Bandırma MÜSİAD Başkanı Ahmet Çömez, Balıkesir Bayındır Memur- Sen İl Başkanı Bayram Şahin, Türk-iş 'e bağlı Balıkesir sendika şube başkanları ve Tes-İş Orman-İş genel merkez yöneticileri, Sağlık-Sen Balıkesir İl Şube Başkanı Ömer Seyfettin Çelebi, BAÜ rektör yardımcısı İlter Kuş ve BAÜ Tıp Fakültesi sekreteri Ramazan Aydın, Ankara'da bulunan Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz, Havran AK Parti ilçe ve Esnaf Odası Başkanı Erdal Önder, Körfez Zeytin ve Zeytinyağı Dostu Derneği Başkanı ve AK Parti Havran ilçe başkan yardımcısı İbrahim Tuna, AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Onur Bedir, AK Parti Savaştepe İlçe Başkanı Ali Toprak, AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Halil Güner, AK Parti İvrindi İlçe Başkanı Hayrettin Alacaoğlu, AK Parti Bigadiç İlçe Başkanı Neşet Akbıyık ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik grup ziyaret etti.

        Aydınlıoğlu, Balıkesir'i çağdaş bir kent haline getirebilmek için var gücüyle çalıştıklarını söyledi.

        Balıkesirli heyet Aydınlıoğlu'nu makamında ziyaretin yanı sıra TBMM'de bulunan toplantı salonunda, Aydınlıoğlu ve diğer Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı ve Kasım Bostan ile bir araya gelerek çalışmaları ile ilgili olarak görüş alışverişinde de bulundular.

        (BT)

        17.12.2015 14:23:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler