Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'NEFESİN YETER' MÜZİKALİ İZLEYİCİYLE BULUŞTU

        FERHAT YASAK

        İSTANBUL (İHA) - Bayrampaşa Belediyesi ve Bi Sanat Platformu işbirliğiyle hazırlıklıkları tamamlanan 'Nefesin Yeter' adlı müzikal oyunun galası gerçekleştirildi. Merakla beklenen oyunun ilk gösterimine ilgi yoğun oldu.

        Bayrampaşa Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen 'Nefesin Yeter' isimli müzikal türündeki tiyatro oyunu izleyicilerle buluştu. Bi Sanat Platformu üyeleri tarafından sahnelenen oyuna, Bayrampaşalı tiyatroseverlerin ilgisi yoğun oldu. Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyun hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap edecek şekilde karma tür olarak sergilendi.

        Nadir Ersoy'n kaleminden çıkan oyun, Bi Sanat Platformu oyuncuları ve Vugar Aliyev'in yönetmenliği ile hayat buldu. Müzikal türde sahnelenen oyuna ilişkin bilgiler veren oyunun yazarı Nadir Ersoy, "Fantastik bir oyun. Hem yetişkin hem çocuk oyunu ikisi birlikte yeni bir tarz. İlk kez yazılmış bir oyun ve ilk kez sahneye konan bir oyun. Seyirciyle buluştuğunda olgunlaşacak ve sürdürülebilir, seyirci ilgisini daimi kılacak bir iddiamız var. Her defasında oyunumuzu yeniden yorumlayacağız ve 2016 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi repertuvarında oynayacağız. Sadece İstanbul'da değil Türkiye genelinde hatta yurt dışında da oynamayı düşünüyoruz" dedi.

        Müzikal türünde sahnelen oyun, babalarını Filistin'e gönderen bir anne ve üç çocuğun yaşadığı dramı konu alıyor. İçerisinde büyük sırlar saklayan büyülü bir ormanda geçen oyunda seyirciye heyecanlı,gerilimli,eğlenceli ve büyük sürprizlerle dolu bir macera sunuluyor.

        (FY-AS-CC-Y)

        18.12.2015 22:17:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler