Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYAT'IN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

        - BAYAT BELEDİYE BAŞKANI EKREM ÜNLÜ;

        - "MAZERET DEĞİL, HİZMET ÜRETİYORUZ"

        ÇORUM (İHA) - Bayat Belediyesi başlattığı alt yapı seferberliği hızla sürüyor.

        İlçedeki tüm mahallelerde hummalı bir şekilde yol düzenleme, istinat duvarı, kaldırım, kilitli parke taşı ve bordür çalışmalarını devam ettiren Bayat Belediyesi, adeta ilçenin çehresini değiştiriyor. Bu yıl 40 bin metrekare kilitparke yapan belediye, ilçe halkının günlük yaşamını kolaylaştıran hizmetleriyle takdir topluyor.

        Kayabaşı mahallesi Çelebi sokak, Yatukcu mahallesi Osman Yıldırım caddesi, Hatıplar Sokak ve Tepebayat mahallesi Fatih caddesi, Şahinler sokak, Çakırlar sokak ve Cami sokakta, Yeni Mahalle Çankırı caddesi Kızılbayır sokak ve Hilal sokakta geçtiğimiz aylarda yoğun bir çalışma sergileyen belediye ekipleri bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlamıştı.Yatukçu mahallesi Osman Yıldırım caddesi istinat duvar çalışması ve Dere mahalle Meşeli sokak istinat duvar çalışmaları da bu ay içerisinde tamamlandı. Yeni Mahalle Ahmet Yesevi Caddesi, Barbaros Caddesi, Tepebayat Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak üzerinde bulunan yaya kaldırım, bordür ve kilitli parke taş döşeme çalışmaları ise devam ediyor.

        Belediye Başkanı Ekrem Ünlü tüm mahallerimizde devam eden yaya kaldırım, istinat duvar, bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek bildi aldı.

        "İnsanların en hayırlısı, insanlara en fazla hizmet edendir" düsturu ile hizmet ettiklerini dile getiren Başkan Ünlü, "Bu doğrultuda gece gündüz demeden imkanlarımız ölçüsünde su, kanalizasyon ve çevre temizliği gibi hayati hizmetlerin yanında, hizmet belediyeciliği alanında her mahallemizin her noktasında yaya kaldırım, bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Bizde mazeret olmaz, hizmet olur. Belediyecilik kesinlikle ağalık efendilik değildir. Emir, ferman makamı hiç değildir. Belediyecilik, insanlara hizmet götürmektir. İnsanlara hizmet etmektir. İnsanları doğru ve adil bir şekilde yönetmektir. Biz geldiğimiz günden beri bunu gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz" dedi.

        Ünlü, İŞKUR TYÇP personel alımında kendilerine destek veren AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, milletvekilleri ve özverili çalışmalarından dolayı belediye çalışanlarına teşekkür etti.

        (MMY-BÖ)

        23.12.2015 17:04:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler