Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SERİNHİSAR İLÇESİ'NE YENİ MEYDAN

        EMRAH VAROL

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi, Serinhisar İlçesi'nin Kocapınar Mahallesi'nde bir süre önce başlattığı meydan yenileme ve düzenleme çalışmalarını tamamladı.

        Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve bağlı mahallelerde ihtiyaç olan alt yapı, çevre, yol, park ve yeşil alan gibi hizmetlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda, vatandaşların rahat ve güveni için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Serinhisar İlçesi'nin Kocapınar Mahallesi'nde bir süre önce başlattığı meydan düzenleme ve yenileme çalışmalarını tamamladı. Mahalle meydanında bulunan dere yatağının ıslah edilerek taşkınların önüne geçildiği ve kullanım alanının genişletildiği ifade edilen çalışma kapsamında meydanda bulunan çeşme de yeniden düzenlenerek, Kocapınar Mahallesi'nin hizmetine sunuldu.

        Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezinde yapılan tüm yatırımların ilçelerde de sürdüğünü ifade ederek, "Halkımızın daha refah bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz çalışıyoruz. 'Denizli merkezde ne varsa ilçelerde o olacak, hiçbir bölgeyi ayırt etmeden aynı hizmetlerle buluşturacağız' sözünü vermiştik. Şimdi bu sözlerimizi tek tek yerine getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kocapınar Mahallemizde yapmış olduğumuz meydan düzenlemesi ile vatandaşlarımızın rahatça nefes alabileceği bir alan inşa etmeye çalıştık. Taşkın riski olan deremizi de ıslah ettik. Hayırlı ve uğurlu olsun. Denizlimizin her noktasını daha güzel hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

        (EV-

        24.12.2015 14:09:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler