Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAKIRKÖYLÜ ÇOCUKLAR DİLEKLERİNE KAVUŞUYOR

        İSTANBUL (İHA) - Bakırköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında hazırlanan 'Dilek Ağacı'na isteklerini yazan çocuklar, 28 Aralık Pazartesi günü dileklerine kavuşuyor.

        Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yeni yıl öncesi Bakırköy'de yaşayan dar gelirli çocuklar için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirilen projede Capacity Alışveriş Merkezi'ne konulan "Dilek Ağacı"na çocuklar dileklerini yazarak astı. Hayallerini Dilek Ağacı'na asan çocuklar, 28 Aralık Pazartesi günü hediyelerine kavuşuyor.

        Hediyeler çocuklara Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu tarafından verilecek.

        Çocuklar "Dilek Ağacı"na kaleci eldiveni, ağzında emzikli oyuncak bebek, kırmızı renkte mont, evi olan bebek,dev gibi oyuncak, konuşan bebek, satranç takımı, bilgisayar, bisiklet, basketbol ayakkabısı, kışlık ayakkabı, pijama, kaban, elbise, kazak, havlu ve bornoz takımı, futbol topu,okul çantası, vb. dileklerini astılar.

        (HÇ-ÖK-Y)

        25.12.2015 11:39:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler