Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİJİTAL GELECEK HAREKETİ'NDEN KÖY OKULLARINA YARDIM PROJESİ

        ERZURUM (İHA) - Dijital Gelecek Hareketi Platformu'nun önayak olduğu "Köy okullarına yardım" kampanyası çığ gibi büyüyor.

        Dijital teknolojiler üzerine çalışmalar yapan Dijital Gelecek Hareketi bir sosyal projeye imza atıyor ve ihtiyaç sahibi köy okulları ile yardımseverler arasında koordinasyonu sağlayarak yardımların ihtiyaç sahibi köylere ulaşmasına yardımcı oluyor.

        Dijital Gelecek Hareketi'nin İstanbul temsilcisi Engin Dinç kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yardım talep eden okullar ile yardım gönüllüleri arasında koordinasyonu sağlama amacında olan Dijital Gelecek Hareketi olarak oluşturduğumuz takip formları ile arz/talep ekseninde ihtiyaç sahiplerinin taleplerini yardımseverlere ulaşmasını sağlayarak, yardım göndermek isteyenler ile okulların adres bilgilerini paylaşıyoruz." dedi.

        Oluşturdukları forumlar ile yardıma ihtiyaç duyan okullardan yardım talebi topluyor, yardım yapmak isteyen yardımseverlerden de yardım edebilecekleri hakkında bilgi topluyor ve taraflardan gelen bilgileri karşılaştırarak yardımsever ile yardıma ihtiyaç duyan okulun iletişime geçmesine vesile oluyorlar.

        "GELECEĞİMİZİ ŞEKİLLENDİRECEK GENÇLERİMİZE DAHA İYİ BİR EĞİTİM/ÖĞRETİM ORTAMI SUNMAK İÇİN…"

        Engin Dinç sözlerine şöyle devam etti; "Soğuk kış günlerinde özellikle Doğu ve Güneydoğu'nun çetin soğuğuyla boğuşarak okullarına gitmek isteyen miniklerimiz bot, pantolon ve mont ihtiyaç duyuyorlur. Onlara yardımseverliğinizi göstererek yardım etmek isteyenler için bizler sadece vesileciyiz…

        EN ÇOK İHTİYAÇ DUYULANLAR

        İhtiyaçlar bunlarla da sınırlı değil; kırtasiye malzemesi, bilgisayar, tablet, projeksiyon perdesi, projeksiyor aleti, okul sırası, yakacak da ihtiyaç listesinde yer alan istiyaçlar arasındadır.

        Eğer sizlerde okulunuza yardım gönderilmesini istiyorsanız Köy Okulu Yardım Talep Formunu (http://bit.ly/1RLlmwr), yardıma ihtiyaç duyan okullara yardım göndermek isterseniz de Yardımsever Formunu (http://bit.ly/21Z3SkG) doldurmanız yeterlidir."

        (ERZ-AT-Y)

        29.12.2015 12:06:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler