Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAKIRKÖYLÜLER, YILBAŞINI ÖZGÜRLÜK MEYDANI'NDA KUTLAYACAK

        İSTANBUL (İHA) - Yeni yılda vatandaşlar için eğlenceli bir dizi etkinlik hazırlayan Bakırköy Belediyesi, yeni yılı Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı'nda kutlayacak. DJ performanslarının yer alacağı kutlamada, sürpriz hediyeler de dağıtılacak.

        Bakırköy Belediyesi yeni yılı Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı'nda kutlayacak. DJ performanslarının yer alacağı kutlamada vatandaşlara sürpriz hediyeler dağıtılacak.

        Bütün İstanbulluları yeni yıl kutlaması için Bakırköy'e davet eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre 2016'ya girdiğimiz ilk dakikalarda İstanbul'da kar yağışı bekleniyor. Anılarınızda asla unutamayacağınız bir gece yaşamak istiyorsanız sizi Bakırköy'e bekliyoruz. Bir taraftan kar topumuzu oynayalım bir taraftan da DJ'ler eşliğinde müziğin coşkusuna kendimizi bırakalım. Kar yağışıyla birlikte yeni yıla Bakırköy'de girelim" dedi.

        (HÇ-SO-Y)

        30.12.2015 10:43:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler