Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR KENT KONSEYİ ÜYELERİ, SELAMİ VARDAR YAŞLILAR KÖŞKÜ'NÜ ZİYARET ETTİ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Kent Konseyi Çevre Sağlık Çalışma Grubu "Unutmayın! Bir gün siz de unutabilirsiniz" projesini ilçelere taşıdı. Grup üyeleri, Mihalıççık ilçesinde bulunan Selami Vardar Yaşlılar Köşkü'nü ziyaret etti ve yaşlıların ihtiyaçları hakkında tespitlerde bulunarak çözümleri hakkında yetkililerle görüştü.

        Huzurevinde kalan yaşlılar için yaşama sevinci ve moralin yüksek tutulmasının bilinciyle hareket eden Çevre Sağlık Çalışma Grubu üyeleri, Selami Vardar Yaşlılar Köşkü'nde kalan yaşlılarla sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu eşliğinde hep birlikte türküler söylendi. Ziyaretten dolayı mutluluk duyan yaşlılar, Çevre Sağlık Çalışma Grubu ile moral buldu. Eskişehir Kent Konseyi Çevre Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Selma Güder, etkinlik sonunda destekleri için Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal ve Selami Vardar Yaşlılar Köşkü Müdürü Mehmet Erkal'a teşekkür belgesi takdim etti. Güder, "Burada bulunmaktan, sizlerin hayatına bir nebze olsun dokunabilmekten dolayı onur duyuyoruz. Projemiz kapsamında sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacak ve kendimizi size hep hatırlatacağız" dedi.

        Mihalıççık Belediye Başkanı Uysal ise konuşmasında, "İlçemizde böyle bir çalışma yapılmasını önemli buluyoruz. Bu yüzden Eskişehir Kent Konseyi'ne şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

        Selami Vardar Yaşlılar Köşkü Müdürü Mehmet Erkal da, anlamlı ziyaretleri ve duyarlılıkları için Eskişehir Kent Konseyi'ne ve Çevre Sağlık Çalışma Grubu üyelerine teşekkür ettiklerini söyledi.

        (MSY-MET-Y)

        30.12.2015 15:55:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler