Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖĞRENCİLERDEN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Sivrice ilçesinde düzenlenen seminerin ardından öğrenciler, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek'i ziyaret etti.

        Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlerin ve çocukların bedensel, ruhsal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik sigara, alkol bağımlılığı ve zararları ile madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklar konulu seminer verildi. Sivrice Kaymakamlığı ve belediyenin de desteklediği proje kapsamında ayrıca mahalleler arası futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva sonrasında ise dereceye giren takım öğrencilerine yönelik gezi programı düzenlendi.

        Elazığ'a getirilen öğrenciler İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek'i de makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Nihat İşlek, öğrencilere yönelik sosyal ve sportif faaliyetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

        (HİV-MP-Y)

        31.12.2015 15:13:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler