Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞEFAATLİ FATİH ORTAOKULU DİLEK BALONU ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

        ÖMER ERTUĞRUL

        YOZGAT (İHA) - Yozgat'ın Şefaatli Fatih Ortaokulu 8.Sınıf öğrencileri Kuvvet ve Hareket Ünitesinde deneyleri uygulamaları olarak yaparak dilek balonu uçurdu.

        Şefaatli Ortaokulu 8'inci Sınıf Öğrencileri dilek balonlarını uçururken gazların kaldırma kuvvetini ve temel özelliklerini keşfederek hem eğlendiler hem de öğrendiler. Velilerin de büyük ilgi gösterdiği etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Mustafa Ünalan, öğrencilerin bazı ders ünitelerini uygulamalı olarak öğrendiğini belirterek, "Bunlardan bir de kuvvet ve hareketler ünitesinde öğrencilerimiz gazların kaldırma gücünü öğrendi. Bunu bir deney ile yaptı. Öğrencilerimiz bu deneyde hem öğrendi hem de eğlendi. Bu etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        (ÖE-AÖ-Y)

        04.01.2016 17:03:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler