Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇOCUKLAR GÜLSÜN DİYE DERNEĞİNİN 31.ANAOKULU UŞAK'TA AÇILDI

        ERTUNÇ ÖZTÜRK

        UŞAK (İHA) - Şarkıcı Gülben Ergen'in başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin katkılarıyla yaptırılan 2 derslikli 31. anaokulu, Uşak'ın Sivaslı ilçesinde açıldı.

        Uşak Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Sivaslı Kaymakamı Mutlu Akyol, Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl'ün de katıldığı törende, Gülben Ergen sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Okula, anaokulunun yapımına bağışta bulunan Küçükmavi ailesinin ismi verilerek, Uşak-Sivaslı Çocuklar Gülsün Diye Küçükmavi Anaokulu oldu.

        Törene katılan vatandaşlar yağmur altında bekleyerek Şarkıcı Gülben Ergen'le fotoğraf çektirebilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

        Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin 31.Anaokulunu Uşak'ta açmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Şarkıcı Ergen, "Uzun zamandır sözünü verdiğimiz bir anaokuluydu. Okul öncesi eğitimin Türkiye ve dünyada zorunlu olması gerekmektedir. Çok aydınlık birisiyim ve şu anda çok aydınlık bir yerdeyim. Uşak için anaokulumuz hayırlı uğurlu olsun" dedi.

        Törende, Vali Yardımcısı Ergen'e Kilim ve plaket takdim etti. Daha sonra ise anaokulunun açılışı gerçekleştirildi.

        (EÖ-MB-IK-Y)

        05.01.2016 17:59:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler